Ljoedmilla Samsonova bereikt finale Libéma Open

Ljoedmilla Samsonova zal vanmiddag om 14.30 uur de finale van het Libéma Open spelen tegen Bianca Andreescu. De Russische tennisster moest vanochtend haar halve finale tegen landgenote Ekaterina Alexandrova afmaken, nadat deze gisteren vanwege de regen was afgebroken.

In een spannende wedstrijd won Samsonova uiteindelijk met 6-3, 6-7 (1) en 6-1. Andreescu had zich gisteren al geplaatst voor de finale door overtuigend te winnen van de Hongaarse Dalma Gálfi.

Mannenfinale zonder Tallon Griekspoor

Voorafgaand aan de vrouwenfinale zal om 12.00 uur de mannenfinale plaatsvinden, waarin Tallon Griekspoor niet zal spelen. De Nederlandse tennisser werd in de halve finales uitgeschakeld door Sebastian Korda, die het in de finale zal opnemen tegen Alex de Minaur.

Plaats een reactie