Griekspoor kiest voor trainen met wereldtop in Monte Carlo

Tallon Griekspoor is vastberaden om een betere tennisser te worden en denkt het antwoord te hebben gevonden in een verhuizing naar Monte Carlo. De beste speler van Nederland wil graag trainen met de beste spelers ter wereld en gelooft dat dit de weg is naar de absolute top.

Op dit moment traint Griekspoor af en toe met wereldtoppers tijdens toernooien, maar hij wil dat dit de standaard wordt, ook buiten de toernooien om. In Monte Carlo, waar veel topspelers wonen, ziet hij de mogelijkheid om elke dag met deze spelers te trainen.

Naast het trainen met topspelers, is het mediterrane weer een belangrijke reden voor Griekspoor om naar Monte Carlo te verhuizen. Hij wil kunnen trainen in de zon en niet afhankelijk zijn van de gravelbanen in Nederland.

Griekspoor heeft ook de steun van zijn fysiotherapeut, die eerder in Monte Carlo heeft gewoond. Hij hoopt tegen het einde van de zomer definitief te kunnen verhuizen en heeft al een appartement op het oog.

Hoewel Griekspoor beseft dat hij zijn broers en zijn leven in Amsterdam achterlaat, is hij vastbesloten om alles uit zijn tennisloopbaan te halen. Hij trekt zich niets aan van eventuele negatieve reacties en benadrukt dat zijn beslissing puur gericht is op zijn carrière.

Plaats een reactie