Djokovic reageert met humor op fles-incident: tennisser deelt handtekeningen uit met helm op

Na een incident tijdens zijn wedstrijd gisteravond op het masterstoernooi van Rome, heeft Novak Djokovic met een knipoog gereageerd. Er viel namelijk een metalen waterfles op zijn hoofd vanuit het publiek, kort na zijn overwinning op de Fransman Corentin Moutet.

De Serviër liep hierbij een wond op, maar Djokovic liet weten dat de schade meeviel. Hij schrok van het incident en zakte even door zijn knieën. Vervolgens liet hij via sociale media weten dat het een ongelukje was en dat hij nu goed aan het rusten was in het hotel met ijs. Hij wenste iedereen een fijne zondag toe.

Vandaag verscheen Djokovic tijdens een training op het tennispark in Rome met een fietshelm op, als grap. Hij deelde handtekeningen uit aan fans en maakte er een ludieke actie van.

Overigens versloeg Djokovic Moutet vrij gemakkelijk met 6-3, 6-1. In de volgende ronde zal hij het zondag opnemen tegen de Chileen Alejandro Tabilo.

Plaats een reactie