Magda Linette verslaat Arantxa Rus in kwartfinale Rouen na spannende eerste set

Arantxa Rus heeft de halve finales van het WTA-toernooi in Rouen niet weten te bereiken. De Nederlandse tennisster, momenteel de nummer 53 van de wereld, verloor met 6-7 (9), 1-6 van de Poolse Magda Linette, die op de 60e plek staat.

In de eerste set kwam Rus al snel op een achterstand van 3-0, maar ze vocht zich terug in de wedstrijd. In de tiebreak wist ze vier setpunten weg te werken, maar kon er zelf geen gebruik van maken. Uiteindelijk moest ze na 87 minuten toch haar meerdere erkennen in Linette.

Na het verlies van de eerste set kon Rus zich niet meer herstellen. Linette, die eerder van Rus had verloren, maakte nauwelijks nog fouten en de tweede set was dan ook snel voorbij na 40 minuten.

Plaats een reactie