Sinner blijft ongeslagen en bereikt halve finales Indian Wells

Jannik Sinner heeft zich geplaatst voor de halve finales van het masterstoernooi van Indian Wells. De Italiaan gaf Jirí Lehecka (ATP-32) weinig kans en won met 6-3, 6-3.

Lehecka had eerder deze week Andrej Roeblev (5) en Stefanos Tsitsipas (11) verslagen, beide in twee sets. Maar Sinner was een maatje te groot.

Sinner is dit jaar nog ongeslagen en behaalde zijn zestiende overwinning van 2024 tegen Lehecka. De Italiaan won eerder de Australian Open en het ABN AMRO Open in Rotterdam.

Sterke verdediging

Sinner speelde uitstekend, maakte weinig fouten en dwong veel fouten af bij zijn tegenstander. Zelfs als Lehecka het initiatief in de rally’s had, wist Sinner het weer over te nemen.

Lehecka had geluk dat Sinner slordig omging met zijn kansen. Van de elf breekpunten wist de nummer drie van de wereld er slechts drie te benutten.

Sinners volgende tegenstander wordt bepaald door de winnaar van de wedstrijd tussen de Spanjaard Carlos Alcaraz en de Duitser Alexander Zverev.

Paul gaat door

In het bovenste deel van het schema bereikte Tommy Paul de halve finales door in drie sets te winnen van de Noor Casper Ruud: 6-2 1-6 6-3. In de halve finales zal de Amerikaan het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de Rus Daniil Medvedev en de Deen Holger Rune.

Plaats een reactie