Van de Zandschulp en Sinner opnieuw tegenover elkaar in Rotterdam

Na zijn vroege uitschakeling op de Australian Open staat Botic van de Zandschulp een maand later opnieuw tegenover Jannik Sinner. De twee zullen elkaar ontmoeten in de eerste ronde van het ABN Amro-tennistoernooi in Rotterdam.

Eerder deze maand versloeg Sinner Van de Zandschulp in de eerste ronde van de Australian Open. De Italiaanse tennisser won vervolgens zijn eerste grand slam in Melbourne door Daniil Medvedev te verslaan in de finale. Medvedev, de titelhouder in Rotterdam, heeft zich echter afgemeld vanwege vermoeidheid.

Griekspoor en De Jong

Tallon Griekspoor, de hoogst genoteerde Nederlander op de wereldranglijst op plaats 30, zal het in de eerste ronde opnemen tegen de Italiaan Lorenzo Musetti. Jesper de Jong, die een wildcard heeft gekregen voor Rotterdam, zal de Canadees Milos Raonic treffen.

De Jong wist zich als qualifier te plaatsen voor de tweede ronde van de Australian Open aan het begin van dit jaar. Hij verloor uiteindelijk van Sinner in Melbourne, de uiteindelijke winnaar van het toernooi.

Voorafgaand aan het hoofdtoernooi zullen er op zaterdag en zondag nog kwalificatiewedstrijden worden gespeeld. Onder andere de 15-jarige Thijs Boogaard zal daar in actie komen.

Plaats een reactie