Tennisser Alcaraz herstelt snel en is klaar voor Parijs-Bercy en ATP Finals

Carlos Alcaraz, de Spaanse tennisser, is optimistisch dat hij kan deelnemen aan het masterstoernooi van Parijs-Bercy (30 oktober tot en met 5 november) en de ATP Finals (12 tot en met 19 november) in Turijn.

De nummer twee van de wereld deelt op X, voorheen bekend als Twitter, dat zijn herstel van rug- en voetblessures voorspoedig verloopt.

“Ik heb goed nieuws!”, meldt de Spanjaard, die dit jaar zijn eerste Wimbledon-titel won. “Ik voel me elke dag beter en ik zal deelnemen aan Parijs-Bercy en aanwezig zijn in Turijn voor de ATP Finals!”

Alcaraz heeft het indoortoernooi van Bazel, dat deze week plaatsvindt, overgeslagen vanwege een probleem aan zijn linkervoet en spiervermoeidheid in zijn onderrug. Beide blessures vereisten behandeling voor de 20-jarige tennisser.

Voor zijn afmelding in Zwitserland presteerde Alcaraz enigszins teleurstellend tijdens zijn reis naar China. Hij verloor in de halve finale in Beijing en kwam bij het masterstoernooi in Shanghai niet verder dan de vierde ronde.

Plaats een reactie