Griekspoor bereikt overtuigend Rosmalen-finale na overwinning op Ruusuvuori

Tallon Griekspoor heeft zich geplaatst voor de eindstrijd van de Libéma Open. De Nederlandse tennisser wist vrij eenvoudig Emil Ruusuvuori uit Finland te verslaan in twee sets: 6-4, 7-5. Na anderhalf uur zat de partij voor Griekspoor er al op.

Finale tegen Australiër Thompson

In de finale neemt hij het op tegen de Australische Jordan Thompson, die eerder op de dag zijn landgenoot Rinky Hijikata in twee sets (7-6 (5), 6-3) wist te verslaan.

Solide halve finale van Griekspoor

Griekspoor, momenteel de nummer 38 van de wereld, speelde een stabiele halve finale en liet een aantal mooie punten zien. De Finse tegenstander, de nummer 43 van de wereld, kon Griekspoor niet heel veel ontlopen, maar de Nederlander wist twee van zijn zes breakkansen te benutten. Ruusuvuori slaagde er daarentegen niet in om een van de vier breakpunten die hij kreeg te verzilveren.

(Later meer)

Plaats een reactie