Van Rijthoven moet Rosmalen-toernooi missen vanwege blessure, Sinner neemt zijn plaats in

Tim van Rijthoven heeft zich moeten afmelden voor het tennistoernooi van Rosmalen, dat van 10 tot 18 juni plaatsvindt. De titelverdediger is nog niet volledig hersteld van een elleboogblessure. Jannik Sinner (ATP-9) zal de wildcard van Van Rijthoven overnemen.

Van Rijthoven is teleurgesteld dat hij zijn titel niet kan verdedigen. “Met pijn in mijn hart heb ik mij moeten afmelden. Ik heb er alles aan gedaan om op tijd fit te zijn, wilde niets liever dan mijn titel verdedigen. Helaas heeft mijn elleboog meer tijd nodig om volledig te herstellen.”

Vorig jaar verraste Van Rijthoven de tenniswereld met zijn indrukwekkende overwinning in Rosmalen. In de finale versloeg hij de destijds nummer één van de wereld, Daniil Medvedev. Daarna had hij te maken met wisselende vorm en blessures.

Plaats een reactie