Chatsjanov bereikt kwartfinale Roland Garros, mogelijke confrontatie met Djokovic

Karen Chatsjanov (ATP-11) heeft zich als eerste speler gekwalificeerd voor de kwartfinales van Roland Garros. Ondanks een moeilijke start wist de Russische tennisser uiteindelijk met 1-6, 6-4, 7-6 (7), 6-1 te winnen van de Italiaan Lorenzo Sonego (ATP-48).

Derde opeenvolgende grandslam met kwartfinaleplaats voor Chatsjanov

De 27-jarige Chatsjanov bereikt hiermee voor de derde keer op rij minimaal de kwartfinales van een grandslamtoernooi. Tijdens de US Open en de Australian Open wist hij zelfs door te dringen tot de halve finales.

Mogelijke ontmoeting met Djokovic in Parijs

Om de halve finales van Roland Garros te bereiken, zal de 1,98 meter lange Chatsjanov vermoedelijk moeten afrekenen met Novak Djokovic. De Servische tennisser, die het toernooi al twee keer eerder won, speelt later vandaag in de vierde ronde tegen de Peruviaan Juan Pablo Varillas (ATP-94).

Plaats een reactie