Epische vijfsetter tussen Griekspoor en Hurkacz op Roland Garros

Op Roland Garros is er momenteel een zinderende tenniswedstrijd gaande tussen Tallon Griekspoor en de Poolse Hubert Hurkacz, die op de veertiende plaats staat in de wereldranglijst.

De beslissing in deze tweederondepartij zal vallen in de vijfde set. Griekspoor heeft op dit moment de overhand met een score van 3-6, 7-5, 7-6 (13), 6-7 (5), 2-1.

Bijna dertig minuten durende tiebreak

De tiebreak in de derde set was bijzonder spannend. Griekspoor wist uiteindelijk na bijna een half uur te zegevieren, ondanks dat hij vijf setpoints miste – hij stond 6-3 voor – en vijf setpoints overleefde.

In de vierde set had Griekspoor de kans om de wedstrijd te winnen bij een 5-4 voorsprong, maar hij slaagde er (nog) niet in om de overwinning binnen te halen.

Als Griekspoor deze wedstrijd wint, zal hij het in de derde ronde opnemen tegen de Peruaanse Juan Pablo Varillas. Varillas, de nummer 94 van de wereld, zorgde voor een verrassing door Roberto Bautista Agut, de nummer 24 op de wereldranglijst, te verslaan in een vijfsetter: 1-6, 4-6, 6-3, 6-1, 6-1.

Plaats een reactie