Medvedev bereikt moeiteloos halve finales in Rome en kan Tsitsipas tegenkomen

Daniil Medvedev heeft zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de halve finales van het masterstoernooi in Rome. De Russische tennisser, die momenteel de derde plaats op de wereldranglijst inneemt, versloeg in de kwartfinales de Duitse Yannick Hanfmann met 6-2, 6-2.

Hoewel zowel Medvedev als Hanfmann hun eerste service inleverden, wist de 27-jarige Rus de eerste set vrij eenvoudig te winnen.

In de tweede set nam Medvedev al snel een 4-1 voorsprong. Hoewel de Duitser nog een keer terug wist te breken, won Medvedev de daaropvolgende twee games en besliste daarmee de wedstrijd.

In de halve finales neemt Medvedev het op tegen de winnaar van het duel tussen Stefanos Tsitsipas en Borna Coric, die donderdagavond tegenover elkaar staan. De andere halve finale wordt gespeeld tussen Holger Rune en Casper Ruud.

Plaats een reactie