Voortijdige uitschakeling Van de Zandschulp én Tsitsipas op Indian Wells

Botic van de Zandschulp heeft helaas de tweede ronde van het Indian Wells-toernooi vroegtijdig moeten verlaten. De Nederlander had een moeizaam begin tegen Ilja Ivasjka, maar had bij een 5-5 stand de eventuele overwinning nog in handen. Helaas verzwikte Van de Zandschulp zijn enkel waardoor zijn tennismatige verlangens niet uitgekomen zijn.

Ook Stefanos Tsitsipas baalde er vanuit Griekenland van dat hij uitgeschakeld is in California. De Griek, die genoemd is als tweede geplaatste in dit toernooi, kreeg te maken tegen Jordan Thompson. Tsitsipas had al aangegeven dat hij een schouderblessure heeft, maar dat heeft hem niet belet om alles uit de kast te halen. De wedstrijd ging naar een tiebreak waar Thompson net een stapje voor was en zo meteen met 6-7 (0), 6-4, 6-7 (5) won.

Helaas was moet Van de Zandschulp en Tsitsipas vroegtijdig naar huis vliegen. In deze editie van Indian Wells zullen zij niet stralen.

Plaats een reactie