Auger-Aliassime uitgeschakeld, Tsitsipas naar achtste finales Miami

Félix Auger-Aliassime, de als vijfde geplaatste, heeft een verrassende uitschakeling moeten incasseren tijdens het ATP-toernooi in Miami. De Canadese tennisgrootheid ging in de derde ronde onderuit tegen de Argentijn Francisco Cerundolo, het scorebord eindigde op 6-2 en 7-5.

Stefanos Tsitsipas, die als tweede geplaatst was, kon wel door naar de achtste finales. De Griek moest meer moeite doen tegen de Chileen Cristian Garin dan verwacht, maar haalde de zege uiteindelijk weg na een spannende partij: 6-3, 4-6 en 6-4.

Botic van de Zandschulp was eerder op de dag al doorgestoten naar de achtste finales als gevolg van zijn zege op Casper Ruud uit Noorwegen. In de volgende ronde gaat hij de strijd aan met de Fin Emil Ruusuvuori, de nummer 54 van de wereldranglijst.

Plaats een reactie